Fantasztikus folytatások: ezek az új kedvenc PS4-játékaink

Szerencsére nem minden folytatás gyengébb, mint az eredeti, mint azt az alábbi játékok ezt kiválóan bizonyítják.
Fantasztikus folytatások: ezek az új kedvenc PS4-játékaink

Dishonored 2

Az első Dishonored olyan nagyszerű volt, hogy itt nincs sok mozgástér, ami a minőséget illeti: ismét egy lehetőségekkel teli, ügyesen szövött narratív mesékkel teli kalandban lesz részünk, amely egy teljesen hihető világban játszódik. A 15 évvel később játszódó Dishonored 2 egy második játszható karakterrel bővül – választhatsz az eredeti hős Corvo vagy a szupererős védence, Emily között.

A természetfeletti képességek ismét egyszerre nyújtanak kifinomultságot és szórakozást, míg a közelharc egy apró, de jelentős fejlesztése az, hogy a hárítást nem halálos kiütéssé tudja változtatni, így a gyilkosság kevésbé szükséges, ha inkább lopakodnál. Az egyetlen figyelemre méltó hátrány a feltételezett tudás – a történetnek nincs sok értelme, ha nem az első játékkal játszottál.

A Tomb Raider felemelkedése

Pontosan két évtizeddel a PlayStation debütálása után jelent meg a Tomb Raider élvezetes és rejtélyes folytatása – ezért a Rise of the Tomb Raider PS4-es verziója a „20 Year Celebration” alcímet kapta. A történet során Lara Croft átmerészkedik Szibérián, hogy befejezze apja munkáját az elveszett Kitezh városában, eredetinek épp nem mondható, mégis valódi sokkokat rejt magában, míg a zip-line mechanikája olyan magasságokba emeli Larát, amilyeneket korábban soha nem ért el – és nem csak átvitt értelemben. Válaszd a PS4-re való átvételt, és megkapod az összes korábbi DLC-t, egy új kooperatív Endurance opciót és a Blood Ties egyjátékos tartalmat.

Fallout 4

Annyi tennivaló van ebben a posztapokaliptikus világban, hogy az már-már félelmetes. Gyakran elindulsz, hogy teljesíts egy küldetést, és valami csodálatos vagy borzalmas dologra bukkansz az út során. Ha a főszereplőnek megfelelő hangot adunk, az egy plusz csiszoltságot ad az eljárásnak, és a kibővített kísérők és testreszabási lehetőségek is nagyon örvendetesek. Nem minden hibától (vagy boltozattól) mentes, de a Bethesda puszta területe hetekig bunkerezi majd. Vágd bele az év játékának teljes verziójában elérhető kiterjedt DLC-kiegészítéseket, és soha többé nem akarsz majd visszatérni a Wasteland-ből.

Kapcsolódó cikkek

E-sport – Tények, amelyek bemutatják a méreteit

E-sport – Tények, amelyek bemutatják a méreteit

Hitted volna, hogy már többmilliárd ember ismeri a világon?

Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ha nem tudod, honnan indulj, most megmutatjuk.

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Íme, néhány üzleti érdekesség a konzol történetéből.