Ezek napjaink legjobb PS4 játékai

A legjobb PS4-játékokat a Sony legújabb generációs konzoljára tervezték. Ha ezekkel játszunk, magunk is kitapasztalhatjuk, milyen zseniális a cég kínálata – különösen, ha történetvezérelt, exkluzív játékokról van szó.
Ezek napjaink legjobb PS4 játékai

Dark Souls 3

A Dark Souls-sorozat a harmadik résszel ér véget, amit ennek ellenére vétek lenne kihagyni. A nehéz, de tisztességes játékmenettel sokak szívébe belopna magát, nem is csoda, hogy rengeteg utánzata készült. A sokféle félelmetes - néha groteszk, néha fenséges - helyszín mellett a játék ismét a sebességre és a sokoldalúságra helyezi a hangsúlyt, amelyet a FromSoftware Bloodborne-ja ihletett. A Dark Souls 3 csodálatosan ötvözi a sorozat egészét: nem olyan szétszórt, mint a Dark Souls 2, és nem is olyan nyers, mint az első rész. Ha kíváncsi voltál a Souls játékokra, akkor itt kell elkezdened.

Death Stranding

Akár élvezed Hideo Kojima furcsa történeteit, akár nem, ez a játék meghatározza a legutóbbi PS4-generáció ízlését. Sam Porter Bridges-ként, egy posztapokaliptikus kézbesítőként játszol egy olyan világban, amelyet túlélők és eltávozni nem képes lelkes népesítenek be, a Timefall záporok – amelyek öregítenek és végül elpusztítanak bármit, amihez hozzáérnek. Kojima megtöltötte a játékot hírességekkel: Norman Reedussal adja Sam hangját, míg a Mama szerepében Margaret Qualley-t hallhatjuk. Lehet, hogy nem mindig fog tetszeni, de még biztosan soha nem játszottál hasonló játékkal.

Final Fantasy 15

Négy adrenalintól hajtott tini élete utazására indul, de ez nem egy road trip. A Noctis hercegről és vidám bandájáról szóló RPG-mese szinte balettszerű kecsességgel feszegeti a fantáziát és a valóság közti határt, titáni szörnyeket és klasszikus küldetéseket dobva be menet közben. A Final Fantasy 15 története ámulatba ejtő, végső úti célja pedig igazi meglepetés, de ez még mindig egy kanyargós, gyönyörködtető út, amelyet kötelesség végigjárni.

Wolfenstein 2: Az új kolosszus

A Wolfenstein 2 megduplázza az intelligenciát, a megalkuvást nem tűrő érzelmeket és a mulatságosan brutális náci gyilkosságokat, amelyek elődjét különleges játékká tették. A Wolfenstein 2: Az új kolosszus BJ Blazkowicz személyes háborúját egy alternatív történelmi helyzetbe, a 60-as évek Amerikájába ülteti át. Wolfenstein nagy kockázattal vagy nagy nyereséggel járó harca ezúttal még több stratégiai mészárlást tesz lehetővé. A MachineGames új hulláma ötletes, bravúros, pimasz és gyönyörű, továbbra is a legokosabb és legegyedibb FPS-ek közé tartozik.

Doom

Ez a modern újragondolás méltó a Doom nevéhez, és olyan, mint egy izmos test FPS megfelelője: gyors, erőt ad, és hihetetlenül keményen üt. Klasszikus Doomguyként ébredsz, hogy egy újabb démoni népirtásba kezdj egy Mars-kolóniában egy meglepően izgalmas cselekményvonallal. A klasszikus fegyverek és ellenségtípusok olyan új kiegészítőket kaptak, mint például a dupla ugrás, így a Doom minden idők egyik legszórakoztatóbb lövöldözős játéka. Ráadásul most szuper olcsón beszerezhető.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Íme, néhány üzleti érdekesség a konzol történetéből.

Fantasztikus folytatások: ezek az új kedvenc PS4-játékaink

Fantasztikus folytatások: ezek az új kedvenc PS4-játékaink

Mindegyiknek sikerült túlszárnyalnia az elődjét.

A legjobb PC-játékok, amikről te sem szeretnél lemaradni

A legjobb PC-játékok, amikről te sem szeretnél lemaradni

Összeszedtük azokat, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálnod.