Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ma már számtalan e-sport játék létezik, mind a népszerű, mind az undeground kategóriában. Mivel minden műfajban találunk kihívásokat,az e-sport mindenki számára elérhető és érdekes kikapcsolódást tartogathat.
Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Talán túl nagy is a választék: annyi többszereplős játék van ma a piacon, hogy belevágni vagy egyszerűen csak nézni őket is kihívásnak bizonyulhat. Mi ezt igyekszünk megkönnyíteni!

Apex Legends

Két kiváló, de hanyagolt Titanfall játék fejlesztése után a Respawn végül elérte azt a sikert, amit mindig is megérdemelt, köszönhetően a battle royale-jellegű lövöldözős Apex Legendsnek.

A Titanfall univerzumban helyet kapó játékban fürge zsoldosokat irányíthatsz ormótlan robotok helyett. Szerencsére ezek a színes karakterek számos egyedi képességgel rendelkeznek. Például utazhatnak a dimenziók között lidércként, vagy beburkolhatják magukat, és Mirage néven hologramokat hozhatnak létre. Ezenkívül okos kommunikációs eszközök koordinálják a csapatokat.

Counter-Strike: Global Offensive

A Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) 2012-ben debütált, és a többjátékos FPS-játékok öröksége állt mögötte, köztük az eredeti Counter-Strike és a Counter-Strike: Source. Évekkel később a pörgős PC-játék még mindig megállja a helyét modernebb társaival szemben, részben a kialakult alapjáték és az aktív közösség miatt.

Vizuálisan azonban a CS: GO felett eljárt az idő, és tematikailag sem olyan gazdag, mint az Overwatch. Ennek ellenére sokan élvezik a CS: GO egyszerűségét, és hogy kiváló rajtkő az e-sportolóknak, hiszen magába foglalja az egymillió dolláros nyereménnyel kecsegtető Eleague Major versenyt is.

Dota 2

"Könnyű megtanulni, de nehéz a mesterévé válni." Sok mindenre érthető ez a mondás, de a Dota 2-re különösen illik. A Defense of the Ancients 2 (Dota 2), az egyik legnépszerűbb többjátékos online harci aréna (MOBA) játék a bolygón.

Az ingyenesen játszható játékban több mint 100 hős közül lehet kiválasztani, kivel induljunk a csatatérre, felhasználva a karakter egyedi képességeit, játékstílusát és tulajdonságait, hogy győzelemre segítse a csapatunkat.

A MOBA műfaja kifürkészhetetlennek bizonyulhat azoknak a nézőknek, akik nem ismerik a játékmechanikát, de az éves Dota 2 International több mint 30 millió dolláros nyereménnyel kecsegtet, ami miatt a játékot érdemes követni, ha hajlandó vagy megtanulni a szabályait.

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Íme, néhány üzleti érdekesség a konzol történetéből.

Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ha nem tudod, honnan indulj, most megmutatjuk.

Az Xbox története

Az Xbox története

Szeretnél a tudásoddal menőzni a barátaid előtt? Akkor olvasd el ezt a cikket.