Íme, a legjobb Xbox-játékok

Ez a cikk a legjobb Xbox One-játékok utolsó generációját mutatja be. Mivel sok fantasztikus kaland akár Xbox Series X-en és PC-n is játszható, nincs hiány a kipróbálható lehetőségekből. Bemutatjuk a jelenleg játszható legjobb Xbox One-játékokat.
Íme, a legjobb Xbox-játékok

Final Fantasy 15

A Final Fantasy 15 a nyugati RPG-k hatalmas, nyitott világait ötvözi a Final Fantasy által fémjelzett, rendkívüli anime-abszurditással. Olyan világot hoz létre, amely Közép-Amerika autópályáira és mellékútjaira épül, miközben megtölti ezt a világot fergeteges szörnyekkel, hatalmas kristályokkal és varázslattal.

A Final Fantasy 15 néha az ötletek sajátos összemosásának tűnik, de ha mindent összeadsz – a különös világot, az izgalmas, valós idejű harcot, a szerethető karaktereket, akik az egész utazásod során veled maradnak –, akkor sokrétűvé válik, és nagyobb, mint a részeinek összege. Erre a játékra igazán megérte várni.

Cuphead

A késés után, amely talán egy kis apátiához vezetett, a Cuphead végre megérkezett, és azonnal minden idők egyik legjobb Xbox One-játékává vált – különösen azoknak, akik szeretik a lövöldözős játékokat.

Míg a bemutató merít az 1930-as rajzfilmekből – például Betty Boop rövidnadrágokból és a Disney Silly Symphonies-ból –, olyan játékokat is megidéz, mint a Mega Man, a Contra, a Metal Slug és a Gunstar Heroes. A szintek nem tartanak sokáig, de nem is a hossz, hanem a kihívás számít, ahogyan kitapasztalod az ellenség cselekvési mintáit. Ez a kaland számtalan módon próbára teszi a képességeinket, és ami a legfontosabb, öröm játszani.

Halo: Master Chief Connection

Igen, tisztában vagyunk azokkal a problémákkal, amelyek ezt a játékot sújtották, de most, hogy megjelent, nem fér kétség sem a kidolgozottsághoz, sem a legjobb Xbox One játékok listáján elfoglalt helyéhez. Csiszolgatták, újrapolírozták és most újra a kirakatba került. A The Master Chief Collection elgondolkodtat, vajon a Halo mindig is ilyen szép volt-e. Igen, valószínűleg eddig is az volt!

NieR: Automata - Become as Gods Edition

Kicsit későn érkezett, de érdemes volt várni, mivel a Nier: Automata – Become as Gods Platinum kiadása az ezoterikus akciókaland 4K-s változatát tartalmazza, amely DLC-vel és extra jelmezekkel egészül ki.

Ez egy furcsa és szokatlan játék az androidokról, akik megkérdőjelezik a létezés természetét. Érdekes ötlet a chiprendszer, amely lehetővé teszi a játék azon részeinek automatizálását, amelyekkel esetleg nehézségekbe ütköznénk. Ez egy különös, ötletes és lenyűgöző játék, amely a legmeghatározóbb kiadásában az Xboxon jelenik meg.



Kapcsolódó cikkek

A legjobb PC-játékok, amikről te sem szeretnél lemaradni

A legjobb PC-játékok, amikről te sem szeretnél lemaradni

Összeszedtük azokat, amelyeket mindenképp érdemes kipróbálnod.

Ha még soha sem hallottál róla, kezdd az alapoknál.

Három fontos tény az e-sportról

Ha még soha sem hallottál róla, kezdd az alapoknál.

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Minden, amit eddig nem tudtál az Xbox-ról

Íme, néhány üzleti érdekesség a konzol történetéből.