A legjobb PC-játékok, amikről te sem szeretnél lemaradni

Légy naprakész a legjobb PC-játékokkal kapcsolatban, hogy ne maradj le a legnagyobb élményekről!
A legjobb PC-játékok, amikről te sem szeretnél lemaradni

Stray

Ha még nem hallottál erről az imádnivaló indie játékról, egy igazi csemege vár rád. A Stray egy kalandvágyó macskáról szól, akit elkapnak egy robotok lakta városban, és akinek akadályokon kell keresztüljutnia, fejtörőket kell megoldania, és fel kell fedeznie egy rejtélyt a fallal körülvett város közepén.

MultiVersus

Ez az új játék jelenleg nyílt bétaverzióban működik, de máris népszerűnek bizonyult a műfajban, főként kivételes hőseinek köszönhetően, beleértve a Trónok harca karaktereit, sőt, a Scooby-Doo szereplőit is.

Norco

A New Orleans állambeli Norco városában játszódik ez a point and click kalandjáték, amelyben főszereplőnk az eltűnt testvérét keresi. A szmoggal borított táj valójában egy sokkal nagyobb történetet rejteget. A grafika gyönyörű, az utazás pedig egyszerre pihentető és felvillanyozó. Olyan játékokhoz hasonló, mint a Kentucky Route Zero és a Beneath a Steel Sky.

The Quarry

A Dark Pictures Anthology következő játékában egy csapat tini egy '80-as évekbeli horrorba zuhan a nyári tábor utolsó éjszakáján. Joggal juthat eszünkbe az Until Dawn a Supermassive Games-től, és azon sem lepődnénk meg, ha Jason Voorhees kukkantana ki a sötét erdőből.

A tinédzserek jóval nagyobb veszéllyel néznek szembe, mint a barátok közötti apró civódások, miközben vérszomjas falusiak közelednek, és sötét dolgok leselkednek rájuk az erdőn túl. Hogy súlyt adjunk a meghozott döntéseknek, kilenc karakter áll rendelkezésre – mindegyik életben maradhat a játék végéig.



Kapcsolódó cikkek

Ezek napjaink legjobb PS4 játékai

Ezek napjaink legjobb PS4 játékai

A kínálat széles a Dark Soulstól a Wolfensteinig

Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ezekkel a játékokkal érdemes belevágni az e-sportba

Ha nem tudod, honnan indulj, most megmutatjuk.

Mit tartogat az e-sport jövője?

Mit tartogat az e-sport jövője?

Összefoglaltuk a legfontosabbakat.